Η πληρωμή των προϊόντων που αγοράζετε μπορεί να γίνει με 4 τρόπους:

1) Με αντικαταβολή (μόνο Ελλάδα)
Μπορείτε να παραγγείλετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και τα προϊόντα έρχονται μέσω του courier στο χώρο σας και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.

2) Με πιστωτική – χρεωστική κάρτα

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με την πιστωτική – χρεωστική σας κάρτα.
Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας. Η συναλλαγή σας πραγματοποιείται απευθείας με secure server της Εθνικής Τράπεζας με κρυπτογράφηση 256 bit – τη μεγαλύτερη που διατίθεται σήμερα.
Το metalloro.gr ΔΕΝ διατηρεί και δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Θα πρέπει να εισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας για κάθε παραγγελία ξεχωριστά.

3) Με μετρητά

Μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από το χώρο μας (Εμπορικό Κέντρο ΕΑΣ, Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής). Απαραίτητη προϋπόθεση η επικοινωνία με το κατάστημα για επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας.

4) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Όνομα δικαιούχου: Α. ΕΛΤΖΙΔΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ
Αριθμ. Λογαριασμού: 421/441365-22
IBAN: GR9601104210000042144136522
BIC/Swift: ETHNGRAA

Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε για την αποστολή του αντιγράφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής στο email metalloron@gmail.com.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι παραπάνω όροι ισχύουν αυστηρά για συναλλαγές μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Μετάβαση στο περιεχόμενο