Κοσμήματα κατά παραγγελία στο Metalloro

Με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας στη χειροποίητη κατασκευή μοναδικών κοσμημάτων, το Metalloro μπορεί να σας βοηθήσει να μετατρέψετε το σχέδιο του κοσμήματος των ονείρων σας σε ένα όμορφο, κατά παραγγελία κόσμημα που μπορείτε να φοράτε και να αγαπάτε για μια ζωή.

Είτε θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας δαχτυλίδι αρραβώνων, κρεμαστό κολιέ ή σκουλαρίκια, η εξειδικευμένη ομάδα σχεδιασμού και ο ειδικός μας θα συνεργαστεί στενά μαζί σας για να δημιουργήσετε μια πρωτότυπη, μοναδική δημιουργία κοσμημάτων.

Διαβούλευση

Ξεκινά με μια διαβούλευση με το εξειδικευμένο προσωπικό μας που θα μιλήσει για τις ιδέες και τις επιλογές σας. Θα μπορούν να μοιραστούν τον πλούτο των γνώσεών τους σχετικά με πολύτιμους λίθους, ρυθμίσεις και πολύτιμα μέταλλα που μπορούν να ζωντανέψουν το σχέδιό σας.

Σχέδιο

Στη συνέχεια, η ιδέα σας θα μεταφραστεί σε ένα πλήρες οπτικό σχέδιο που αντικατοπτρίζει το όραμά σας, ώστε να μπορείτε να λάβετε μια προεπισκόπηση του κοσμήματος σας.

Δημιουργώ

Μόλις είστε ευχαριστημένοι και εγκρίνετε το σχέδιο, θα ζωντανέψει στη συνέχεια από τον ειδικό μας στο εργαστήριό μας στο κατάστημά μας. Ο χρόνος που θα χρειαστεί για να φτιάξετε με αγάπη το κομμάτι σας θα εξαρτηθεί από την πολυπλοκότητα του σχεδίου σας, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι θα λατρέψετε πραγματικά το τελικό αποτέλεσμα!

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα πραγματικά αξέχαστο, μοναδικό κόσμημα, επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν ειδική συμβουλή κοσμημάτων σήμερα.

Θέλετε να επαναχρησιμοποιήσετε ένα κόσμημα που δεν φοράτε πλέον; Μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία αναδιαμόρφωσης κοσμημάτων μας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο